HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.24. 11:04 Ági07

GUARDIOLA VS. DI MATTEO

12 éve Pep Guardiola és Roberto Di Matteo játékosként a pályán néztek farkasszemet egymással. BL negyeddöntőt játszott egymással a Nou Campban a Barcelona és a Chelsea. Az első párharcot akkor is megnyerték Di Matteoék (3:1-re), a visszavágót azonban 5:1-re elbukták a Nou Campban. Érdekesség, hogy akkor Puyol is játszott a gránátvöröskékeknél (Xavi a kispadon szerepelt).

Térjünk vissza a jelenbe, amikor is Gurdiola és Di Matteo már edzői feladatokat látnak el egykori klubjaik élén. Ki gondolta volna ezt 12 évvel korábban.

A Barcelona 1:0-ra elveszítette az első elődöntőt a Stamford Bridge-en, majd hazai pályán kapott ki a Real Madridtól, mely azt jelentette, hogy végérvényesen búcsút inthettek a bajnoki álmaiknak. 2003-ban fordult elő utoljára, hogy a katalánok sorozatban 3 meccset butak el (Valencia, Celta Vigo, Atletico Madrid). Messiék továbbjutására nagyobb a sansz, de nem szabad elfelejteni, hogy a Chelsea-ben nagy visszavágási vágy munkál a 2009-es elődöntő miatt. Amennyiben a kékek képesek lesznek egy olyan teljesítményre, mint a múlt héten, akkor minden esélyük megvan a müncheni fináléra. Hibátlan védekezésre van szükség a részükről és a szerencsével sem árt alkut kötniük.

Tipp a végeredményre: Barcelona 1:1 Chelsea

KEDVCSINÁLÓ:

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea barcelona bajnokokligája guardiola dimatteo


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr474470317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása