HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.20. 15:52 Ági07

Futballszombat - 16.hét

A szombati munkanap után jólesik majd az El Classico. A szerencsésebbek kora délután az Arsenal-Chelsea rangadót is láthatják.

ARSENAL - CHELSEA, 13:45 (Digi Sport)

A két csapat őszi találkozója az egyik legjobb meccs volt a Premier League idei szezonjában.  Az Ágyúsok 5:3-ra nyertek a Stamford Bridgen, Van Persie mesterhármast lőtt. A tabellán 7 ponttal és 3 hellyel előzi meg az Arsenal a Chelsea-t. Valószínűleg a Stamford Bridge környékén emelkedettebb a hangulat, mivel óriási önbizalomra tettek szert a Barcelona legyőzésével és azzal hogy bejutottak az FA-kupa döntőjébe. De azzal is számolni kell, hogy a Kékek fejben már a keddi Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján járnak majd. Nagy kérdés tehát, hogy mennyire tudnak koncentrálni a közvetlenül előttük álló feladatra. Az Arsenal háza táján a sérülések okoznak fejfájást, Wilshere az Európa Bajnokságot is kénytelen kihagyni és Arteta szezonja is véget ért.

Legnagyobb sanszot egy döntetlenre látok.

Tipp a végeredményre: Arsenal 2:2 Chelsea

 

BARCELONA - REAL MADRID, 20:00 (SPORT1)

Minkét csapat vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. A két ásznak, Messinek illetve C.Ronaldonak sem ment a játék. Bár A Real hetese így is kiosztott egy asszisztot. Mindketten 41 gólnál járnak a bajnokságban. Mourinho irányítása alatt még nem győzte le a bajnokságban a Real Madrid a Barcelonát. Amennyiben holnap sem sikerülne és a katalánok nyernék az el classicót, akkor 1 pontra csökkene C.Ronaldóék előnye.

Tipp a végeredményre: Barcelona 3:1 Real Madrid

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr174463197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása