HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.13. 22:17 Ági07

Futballszombat - 15. hét

Merseyside Derby az FA-kupában és Schalke-Dortmund rangadó a Bundesligában.

LIVERPOOL-EVERTON - FA-KUPA DÖNTŐ, 13:30 (Digi Sport)

A Wembleyben találkoznak a városi riválisok, tét a döntőbe jutás. Ha valaki nem követi az angol bajnokság történéseit, akkor meglepődik, ha a tabellára néz. Ugyanis az Everton jelenleg előkelőbb helyen áll, mint a Pool. Viszont a Vörösök a bajnokság során mindkétszer legyőzték a Stolwerkosokat. Legutóbb Gerrard mesterhármasával nyertek 3:0-ra, aki 8 góljával a legeredményesebb a jelenleg is aktív liverpooli játékosok közül. A másik oldalon ezt a címet Tim Cahill birtokolja 5 találattal.

Dalglish együttesénél kulcskérdés lesz Jones kapus teljesítménye, akinek az eltiltás sorsára jutott Reinát és Donit kell helyettesítenie. Ennek köszönhetően visszahívták Gulácsi Pétert a Hull Citytől, mivel valakinek le kell ülnie a kispadra.

David Moyes csapata a harmadik legkevesebb gólt kapta a Premier League-ben. Tehát a védelem és Howard kapus abszolút megbízható. Kérdés, hogy az előre játék miképp alakul. A téli átigazolási időszakban szerződtetett Jelavicon sok múlhat. A bajnokságban 4 gólnál jár és egyszer az FA-kupában is betalált már.

Tipp a végeredményre: Liverpool 2:1 Everton

 

SCHALKE 04 - DORTMUND, 15:30 (Eurosport 2)

 

Hétközben a Dortmund nagy lépést tett a salátástál megnyeréséért a Bayern München legyőzésével. Már 6 pont a különbség a két csapat között. Kétségkívül a Schalke a legnehezebb ellenfél a hátralévők közül (Mönchengladbach, Kaiserslautern, Freiburg). Némi meglepetésre a gelsenkircheniek az előző fordulóban 4:1-es vereséget szenvedtek a tabella hátsó felében tanyázó Nürnberg ellen. Ősszel Jürgen Klopp együttese 2:0-ra legyőzte a Schalkét. Hazai környezetben Raúlékat tartom esélyesebbnek.

Tipp a végeredményre: Schalke 3:2 Dortmund 

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool dortmund everton schalke futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr44415444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása