HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.06. 17:07 Ági07

Futballhétvége - 14. hét

Jön a húsvét, jön a rossz idő, tehát ideális arra, hogy meccseket nézzünk. Nézzük miből csemegézhetünk.

DIÓSGYŐR-PAKS; PÉCS-ÚJPEST, szombat, 18:00

Azért vettem egy kalap alá a két meccset, mert mindkét találkozón érdekelt lesz egy-egy új edző. A Diósgyőr-Paks találkozón az ideiglenesen kinevezett Szentes Lázár irányítja a hazaikat, míg a Pécs-Újpest párharcon Mink Olivér (ő már a végleges választás) vezényli a pécsieket. Edzőváltás után gyakran mondják, hogy új impulzusok érik a csapatot és ez pozitívan hat a játékosokra. Ez a tény és a megérzésem is azt súgja, hogy mindkét találkozón hazai győzelem születik majd. Viszont egy esetleges pécsi győzelem az Újpestnek okoz majd kellemetlenséget, mivel könnyen kiesőhelyen találhatják magukat.

Tipp a végeredményre: Disógyőr 3:0 Paks; Pécs 1:0 Újpest 

 

STUTTGART-MAINZ, szombat, 15:30

Természetesen Hajnal Tamás és Szalai Ádám miatt emelem ki ezt a találkozót. A Bundesliga hivatalos honlapján minden játékosról találhatunk egy adatlapot, amely számok segítségével jellemzi, hogy milyen volt adott focista idei szezonja. Nézzük Hajnal Tamást számokban: 27 meccsen játszott, ebből 24-en küldték be kezdőként, gólt nem lőtt, de 6 asszisztot osztott ki.  Szalai Ádám számai: sajnálatos sérülése miatt kevés meccset játszhatott ebben a szezonban, egész pontosan 9 alkalommal lépett pályára, ebből 7-szer volt tagja a kezdő tizenegynek. 2 gólt lőtt és 1 gólpassz is fűződik a nevéhez. Viszont egyszer a piros lap is villant neki. Azért a harmadik magyarról, Stieber Zoltánról se feledkezzünk meg, habár kicsi az esély, hogy ő ma szerephez jut. A Mainz tizenhetese 7 meccsen jutott szóhoz, ebből 5-ször volt kezdő. 1 asszisztot jegyez.

A Stuttgart a nemzetközi kupaszereplésért küzd, a Mainz egy tisztes helyezésért a középmezőnyben.

Tipp a végeredményre: Stuttgart 2:1 Mainz

ARSENAL-MANCHESTER CITY, vasárnap, 17:00

A City menedzsere, Roberto Mancini nyilatkozata szerint, ha csapata elbukja az Ágyúsok elleni rangadót, akkor elbúcsúzhatnak a bajnoki címtől. Van benne igazság ugyanis már most 5 pont a különbség a United és a City között. Ráadásul a Vörös Ördögök a 17. helyen álló QPR-t fogadják az Old Traffordon. A City tehát a bajnoki címért, az Arsenal viszont a Bajnokok Ligája indulásért küzd. Az őszi idényben 1:0-ra nyert Mancini csapata a renitens Balotelli góljával.

Tipp a végeredményre: Arsenal 1:1 Manchester City

Szólj hozzá!

Címkék: hajnal szalai futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr514368214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása