HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.28. 11:29 Ági07

BENFICA 0-1 CHELSEA - KONKLÚZIÓ

 

"Te ott! Ne vigyorogj!"-mondta Paolo Tagliavento honfitársának Roberto Di Matteonak. Azonban a Chelsea menedzserének nagyon is van oka az örömre, ugyanis tegnap egy rendkívül értékes idegenbeli győzelmet aratott a Benfica felett. Illetve az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a civilben fodrász spori nem fújt be egy nyilvánvaló büntetőt a portugál csapat javára (Terry kezezett a tizenhatoson belül. A kéz határozottan kereste a labdát és nem fordítva). Összességében elmondható, hogy az ideiglenesen kinevezett szakvezető fantasztikusan keveri a kártyákat, azaz remekül rotálja csapatát. A Villas-Boasnál csak epizódszerephez jutó Kalou tegnap a kezdőcsapatban kapott helyet és lám ő szerezte a győztes gólt. Paolo Ferreira a tegnapi napig mindössze 5 meccsen jutott szóhoz, azok közül is csak egyet játszott végig és csodák csodájára ő is kezdő volt. A lényeg a lényeg, Abramovics helyében elgondolkodnék, hogy Di Matteot véglegesítsem a menedzseri poszton.  

BENFICA 0-1 CHELSEA - ÖSSZEFOGLALÓ


Szólj hozzá!

Címkék: chelsea bajnokokligája dimatteo


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1004345457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása