HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.20. 15:03 Ági07

Futballvasárnap - 3. hét

Vasárnap két csúcsmeccs is lesz a Premier League-ben: Manchester City-Tottenham és Arsenal-Manchester United. Igaza focicsemege mindkettő.

Arsenal-Manchester United, 17:00 (Digi Sport)

Biztosan mindenki emlékszik még az augusztus 28-i United-Arsenal párharcra, amikor a Vörös Ördögök 8:2-es megsemmisítő vereséget mértek az Ágyúsokra. Wayne Rooney triplázott, Ashley Young duplázott, a maradék három találaton Park Ji-Sung, Nani és Danny Welbeck osztozott. Nem hinném, hogy másodszor is ugyanabba a folyóba lépnek Wengerék. A rendkívül rossz idénykezdet után talpra álltak; jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán. Viszont a legutóbbi két meccsüket elbukták (Fulham 2:1 Arsenal; Swansea 3:2 Arsenal). A United a városi rivális City mögött 3 ponttal lemaradva a második pozíciót foglalja el a bajnokságban. Legutóbb 3:0-ra nyertek a Bolton ellen és ők rendelkeznek a legjobb idegenbeli mérleggel is (7 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség). Gervinho és Chamakh a szombaton kezdődő Afrika-kupán szerepel, így rájuk nem számíthatnak a hazaiak. Habár a marokkói mindössze 135 percet játszott az eddig lejátszott bajnokikon, így az ő hiánya nem érinti érzékenyen az Arsenalt. Az elefántcsontparti már jobban fog hiányzoni, 4 gólt és 5 asszisztot ért el eddig a bajnokságban.

Az Arsenal legeredményesebb játékosa Robin Van Persie, aki 18 góllal vezeti a Premier League góllövőlistáját, emellett 6 gólpassz is fűződik a nevéhez. A Vörös Ördögöknél Wayne Rooney favorit, 13 találatot ért el és hatszor hozta kihagyhatatlan helyzetbe csapattársait.

Mindkét oldalon hosszú a hiányzók névsora. Arsenal: Gervinho, Chamakh, Santos, Gibbs, Sagna, Jenkinson, Arteta, Coquelin, Diaby, Wilshere, Miyaichi. Henry játéka is kérdéses vádlisérülés miatt. Manchester United: Vidic, Fabio, Young, Anderson, Fletcher, Cleverly, Owen

Tipp a végeredményre: Arsenal 2:2 Manchester United

 

Manchester United 8:2 Arsenal:

 

Beharangozó a vasárnapi derbihez:

 

Manchester City-Tottenham Hotspur, 14:30 (Digi Sport)

Ahogyan az Arsenalnak a Manchester United ellen, úgy a Tottenhamnak is van törlesztenivalója a City ellen. A White Hart Lane-en 5:1-re nyert Mancini alakulata. Dzeko 4 találattal járult hozzá a sikerhez, Kun Agüero egyszer mattolta Friedelt. A legnagyobb hiányzó a Spurs legeredményesebb (9 gól, 6 assziszt) játékosa Adebayor lesz, aki a kölcsönvételi szerződés értelmében nem léphet pályára kölcsönadója ellen. A hazaiak keretéből a Toure testvérek az Afrika-kupa miatt, míg Kompany eltiltás miatt nem szerepelhet. A Tottenham a harmadik helyről, a City a tabella éléről várja a találkozót. Mindössze 5 pont választja el őket. A City otthon még pontot sem vesztett, 10 mérkőzésből tizet nyertek. Az előzmények ismeretében hazai győzelemre számítok.

Tipp a végeredményre: Manchester City 2:0 Tottenham Hotspur

7 komment

Címkék: tottenham arsenal manchestercity manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr273595851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.01.21. 18:00:19

Elpicsázzuk a Mencsesztert, 3-2 lesz :)

Ági07 2012.01.21. 21:03:01

Kétlem!! :-) Go MU!! Azért jó meccsnézést! :D

tothcsab 2012.01.23. 00:35:36

:(
ilyen fos cserét. Úgy utálom Walcottot...
haszontalan szar, van 3 jó meccse egy évben?

Ági07 2012.01.23. 07:12:08

@tothcsab: Figyi, adjátok nekünk Walcottot, mi meg cserébe oda adjuk Evans-t. :-)) Inkább Arsahvinra lennék mérges helyedben. Nekem még mindig sokkal szimpatikusabb a mostani Arsenal, mint a jelenlegi Liverpool.

tothcsab 2012.01.28. 18:52:26

@Ági07: Arshavinnal sem értem mi van. A pudlit meg jó hogy jobban utálod, nektek az a főellenség :)
Az Arsenalt amúgy is csak az utálja aki nem szereti a szép focit :P

Ági07 2012.01.30. 08:11:12

@tothcsab: Picit máshogy működöm, mint egy manchesteri United drukker. Nekem úgy általában a Chelsea a főellenség, jelenleg City. :D Gratulálok a tegnapi fordításhoz. ;)
süti beállítások módosítása