HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.07. 12:12 Ági07

Bajnokok Ligája Nap - Szerdai felvonás

Ma este véget érnek a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. Azt viszont már most tudjuk, hogy a Bayern München, a Benfica, az Inter és a Real Madrid továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A Villareal, az Otelul Galati és a Dinamo Zagreb biztos kieső, ráadásul nekik már az Európa Ligában sincs esélyük indulni, mindhárman 0 ponttal állnak. A két manchesteri csapat drukkerei intenzív körömrágások közepette drukkolnak ma csapataiknak, ugyanis az is előfordulhat, hogy egyikük sem jut tovább a következő körbe. A Unitednak a BL-ben elért nagyszerű eredményei (háromszor nyerték meg a sorozatot) miatt lenne kínos, a Citynek pedig elkél a bevétel, mivel az angol labdarúgás legnagyobb veszteségét könyvelték el a 2010-11-es szezonban (194 millió font).

A NAP MECCSEI

BASEL-MANCHESTER UNITED  ÉS  MANCHESTER CITY-BAYERN MÜNCHEN

 

BASEL-MANCHESTER UNITED (Digi Sport Plusz, 20:45)

A Benfica már biztos továbbjutó ebben a csoportban. A Vörös Ördögök 9, a Basel 8 ponttal rendelkezik jelenleg. Tehát egy döntetlen is elég az angoloknak a továbbjutáshoz. Ám nem mehetnek biztosra a svájci csapat ellen, akik meglepésre az Old Traffordon elcsíptek 1 pontot. A manchesteriek mellett szól a rutin, az utóbbi 4 évben háromszor játszottak BL-döntőt és a legutóbbi 25 idegenbeli meccsük közül csak egy ért véget vereséggel.

MANCHESTER CITY-BAYERN MÜNCHEN (Digi Sport, 20:45)

A Bajorok már továbbjutottak. Ez a tény a Citynek kedvezhet, mivel valószínűleg nem a legerősebb összeállításában lép majd pályára a Bayern. A csoport másik meccsén a Napoli idegenben lép pályára a Villareal ellen. Amennyiben az olaszok nyernek, úgy Mancini csapata kiesik és az Európa Ligában indul. A Napoli veresége és egy City-döntetlen esetén az angolok jutnak tovább.

 

SZERDAI MECCSEK

MANCHESTER CITY-BAYERN MÜNCHEN

BASEL-MANCHESTER UNITED

VILLAREAL-NAPOLI

AJAX-REAL MADRID

INTER-CSZKA MOSZKVA

LILLE-TRABZONSPOR

DINAMO ZAGREB-LYON

BENFICA-OTELUL GALATI

Szólj hozzá!

Címkék: basel bajnokokligája manchestercity bayernmünchen manchesterunited


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr773445254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása