HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.06. 15:09 Ági07

Bajnokok Ligája - keddi felvonás

A H jelű csoportban minden eldőlt: a Milan és a Barca továbbjutott. A többi csoportban ma este dől el, hogy kik lesznek a továbbjutók.

A NAP MECCSE

CHELSEA-VALENCIA

A képlet egyszerű: amelyik csapat nyer, az továbbjut. A valóságban már közel sem lesz ennyire egyszerű. A 0:0 szintén a londoni csapat továbbjutását jelentené. Sejteni lehet, hogy mi vár Villas-Boasra, ha kiesnek a Kékek. A hétvégén mindkét csapat nyert, a Chelsea a Newcastlet-, míg a Valencia az Espanyolt verte. Spanyolországban 1:1-es döntetlen volt az eredmény. A Denevérek leggólerősebb játékosa Robert Soldado (14 gól), a Kékeknél Sturridge a favorit.

A hazai pálya miatt a Chelsea-t tartom esélysebbnek, így az ő továbbjutásukra számítok.

 

MAGYAR JELENLÉT

- A PLZEN-MILAN találkozót VAD II ISTVÁN vezeti. A Milan és a Barcelona már továbbjutott, a Plzennek több esélye van az Európa Ligára, mint a Bate Boriszovnak, mivel már kettővel több pontot gyűjtött, mint a fehéroroszok és nem valószínű, hogy Barcelonában nem a katalánok fognak nyerni.

- Az OLYMPIAKOSZ-ARSENAL összecsapáson MEGYERI BALÁZS védi a görögök kapuját. Amennyiben a görögök megverik az Ágyúsokat és a csoport másik meccsén a Dortmund döntetlent játszik a Marseille-lel, úgy Megyeri Balázsék bejutnak a következő körbe.

- A PORTO-ZENIT meccsen HUSZTI SZABOLCS valószínűleg (szokás szerint) a kispadon kap helyet. Az APOEL már továbbjutott, a második továbbjutó vagy a Porto vagy a Zenit lesz.

 

KEDDI MECCSEK:

- CHELSEA-VALENCIA (TV2)

- BARCELONA-BATE BORISZOV

- PORTO-ZENIT

- PLZEN-BARCELONA

- GENK-LEVERKUSEN

- OLYMPIAKOS-ARSENAL (Digi Sport Plusz)

- DORTMUND-OLYPMIC MARSEILLE (Digi Sport)

- APOEL-SHAKHTAR DONETSK

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea valencia megyeri bajnokokligája


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr83443095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása