HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.25. 13:53 Ági07

Futballhétvége - 47. hét

A rangadók hétvégéje következik. Ezekből csemegézem most. Jöjjön egy kis kedvcsináló.

MANCHESTER UNITED-NEWCASTLE UNITED, szombat, 16:00 (Digi Sport Plusz)

 

Mindössze 4 pont választja el egymástól a tabellán a két csapatot. A Newcastle remek szereplése az egyik legnagyobb meglepetésnek számít a Premier League-ben. A két gárdában közös, hogy 1 vereséget szenvedtek el a 12 forduló alatt. Mindketten a Manchester Citytől kaptak ki. A United mostanában adós a jó játékkal és a gólokkal, legutóbbi 5 meccsük mindegyikén csak egyszer tudták bevenni az ellenfelek hálóját. A Newcastle legyőzése mellett szól, hogy még soha nem győzték le a Szarkák a Vörös Ördögöket az Old Traffordon. Tavaly 3:0-ra nyert Ferguson csapata az Álmok Színházában, Berbatov, Fletcher és Giggs találtak be akkor. A hiányzókról: úgy tűnik Rooney bevethető lesz, Cleverley, Anderson, Owen és Welbeck sérüléssel küzdenek. A másik oldalon Alan Pardew nem számíthat Tiotéra, Simpsonra, Obertanra, Bestre, Rangerre, Williamsonra, Tavernierre és Marveauxra.

Tipp: Manchester United 1:0 Newcastle

 

REAL MADRID-ATLETICO MADRID, szombat, 20:00 (Sport2)

Városi riválisok csapnak össze a Santiago Bernabeuban. A Real 3 ponttal a nagy rivális Barcelona előtt vezeti a pontvadászatot. Mindössze 1 vereségük van, a gólokat félelmet ütemben termelik: 4,25 a meccsenkénti gólátlaguk. Az Atletico csak a kilencedik a tabellán. A hiányzókról: Az Atletico legnagyobb hiányzója a csapat házigólkirálya; Falcao. A másik oldalon Ricardo Carvalho van a maródiak listáján.

Tipp: Real Madrid 4:0 Atletico Madrid

 

LIVERPOOL-MANCHESTER CITY vasárnap, 17:00 (Digi Sport Plusz)

Az elmúlt fordulóban a Pool idegenben győzte le a Chelsea-t, ami óriási fegyvertény és így önbizalommal telve futhatnak ki a pályára a jelenlegi listavezető ellen. Ráadásul a City a Bajnokok Ligája hétközi fordulójában a Napoli ellen játszott és szenvedett vereséget. Habár hosszú a pad a Citynél, de kizárt dolog, hogy most 100 százalékos fizikai és mentális állapotban vannak.

Egy kis kedvcsináló a meccshez:

Tipp: Liverpool 2:1 Man.City

 

DIÓSGYŐR-FERENCVÁROS, 18:00, vasárnap (Sport2)

Az Üllői úton 1:1-es döntetlen született júliusban. Abdi és Luque voltak a gólszerzők. A Fradi a 38. perctől emberelőnyben játszott, a találkozó végén már kettős emberelőnyben. Ennek ellenére nem tudták megszerezni a győzelmet. A Diósgyőr 6 hellyel előzi még a Ferencvárost. Egy biztos, a két legjobb szurkolótáborral rendelkező klub csap össze. Fradistaként természetesen a zöld-fehér győzelmet várok.

Hangolódás a meccsre:

Tipp: Diósgyőr 1:2 Fradi

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool fradi diósgyőr realmadrid manchestercity atleticomadrid manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr93410889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása