HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.22. 13:08 Ági07

Bajnokok Ligája Nap - keddi felvonás

Ma többek között összecsap a Bajnokok Ligája eddigi legjobb és legrosszabb csapata, nevezetesen a Real Madrid és a Dinamo Zagreb. Gólzáporra van kilátás. Az Inter az otthoni vereség után revansra készül a Trabzonspor ellen Törökországban. A Vörös Ördögök otthon fogadják a Benficát.

A NAP MECCSE

MANCHESTER UNITED-BENFICA

-2005-ben is egy csoportban szerepelt a két klub. Az Old Traffordon 2:1-re nyert Ferguson alakulata. Portugáliában is ugyanilyen arányú eredmény született, de az a Benfica sikerével zárult. Akkor a Benfica másodikként továbbjutott a csoportkörből, míg a Vörös Ördögök szégyenszemre negyedikként búcsúztak a sorozattól.

- 2002 óta csak a Besiktas és a Milan verte meg a Unitedet az Old Traffordon.

- A Benfica mindössze 2 gólt kapott az eddigi négy találkozó során. Csak a Real Madrid (nem kaptak gólt) és az Olympic Marseille (1 gól) kapott náluk kevesebbet.

-Vidic eltiltás miatt nem játszhat ma este, helyette valószínűleg Chris Smalling szerepel a védelem tengelyében.

-Az első fordulóban 1:1-es döntetlent játszott egymással a két csapat.

-Giggs 2005-ben és az idei sorozatban is mattolta a Benfica kapusát.

TOVÁBBI KEDDI MECCSEK:

- Real Madrid-Dinamo Zagreb

- Napoli-Manchester City

- Otelul Galati-Basel

- Lyon-Ajax

- Trabzonspor-Inter

-Villareal-Bayern München

Szólj hozzá!

Címkék: benfica bajnokokligája manchesterunited


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr853403317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása