HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.18. 15:03 Ági07

Futballhétvége - 46. hét

Szombaton összecsap az angol bajnokság két veretlen csapata és rangadót rendeznek a Bundesligában is. Vasárnap Chelsea-Liverpool. Hétfő hajnalban az amerikai bajnokság döntőjét, a Los Angeles Galaxy-Houston Dinamot rendezik.

Manchester City-Newcastle, szombat, 16:00 - (Digi Sport Plus)

Az angol bajnokságban már csak ez a két csapat veretlen. Szombaton kiderül, hogy lesz-e egyeduralkodó vagy esetleg döntetlent játszanak egymással a felek. Jelenleg a City vezeti a tabellát, míg a Newcastle a harmadik pozíciót foglalja el. A Szarkák szereplése abszolút meglepetésnek számít, mivel az átigazolási időszakban három kulcsjátékos is elhagyta a csapatot: Jose Enrique, Joey Barton, Kevin Nolan. Ennek ellenére nagyon egyben van a csapat. A hátsó alakzat remekül működik, a legkevesebb gólt, azaz nyolcat a Newcastle kapta eddig. Elől Demba Ba szállítja a gólokat, már 8 találatnál jár. A két klub játékosainak értéke között óriási szakadék tátong. A Szarkák legdrágább nyári igazolása 5 millió font (Davide Santon) volt, míg a Kékeknél ez az adat 35 millió (Kun Agüero).

Tipp: Manchester City 1:1 Newcastle United

 

Bayern München-Borussia Dortmund, szombat, 18:30, (Eurosport2)

A Bajorok 5 ponttal vezetik a Bundesligát a Dortmund előtt. A Bayern statisztikája lenyűgöző: 12 meccs alatt mindössze 4 gólt kaptak, illetve 32-őt rúgtak, mellyel ők a legeredményesebbek a német pontvadászatban. A statisztika és a hazai pálya is a Bayern sikerét predesztinálja: 85 alkalommal találkoztak eddig a felek, 39 végződött a müncheniek győzelmével, míg a Dortmund 20-szor tudott nyerni.

Tipp: Bayern München 3:1 Borussia Dortmund

 

Chelsea-Liverpool, vasárnap, 17:00, (Digi Sport)

 

Legutóbbi két találkozásuk Liverpool győzelemmel végződött. Érdekesség, hogy az akkori góllövők már a Chelseaben rúgják a bőrt. Fernando Torresről és Raul Meirelesről van szó. Jelenleg egyik csapat sincs csúcsformában, döntetlenre látok a legnagyobb esélyt.

Tipp: Chelsea 1:1 Liverpool

 

Los Angeles Galaxy - Houston Dynamo, hétfő hajnali 3 óra

 

Az amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjét is ezen a hétvégén rendezik. Pontosabban fogalmazva magyar idő szerint hétfő hajnalban. A David Beckham vezette Los Angeles Galaxy találkozik a Houston Dynamo csapatával. A mérkőzést Los Angelesben rendezik, garantáltan telt ház előtt, az összes jegy elővételben elkelt. Az idei szezon egyértelműen sikeres volt az amerikai labdarúgás számára, hiszen a meccsek nézőszáma jelentősen növekedett. Volt olyan csapat, ahol az éves átlagos látogatottság 73 százalékkal (!) nőtt.A döntőben a nyugati főcsoportot megnyerő Los Angeles Galaxy az abszolút esélyes. A Beckham-Robbie Keane-Landon Donovan trió által fémjelzett alakulat hazai pályán idén még nem szenvedett vereséget. Ez 20 meccses otthoni veretlenségi sorozatot jelent. A vendég Houston némi meglepetésre nyerte meg a keleti főcsoportot, amelynek döntőjében a Sporting Kansas otthonában diadalmaskodtak. Ha további részletek érdekelnek a meccsről, az MLS-ről, vagy az amerikai labdarúgásról, ajánlom a Jenkifoci blogot.

Tipp: LA Galaxy 3:0 Houston Dynamo

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea liverpool dortmund newcastle manchestercity bayernmünchen futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr223394217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása