HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.02. 14:11 Ági07

REAKCIÓ: Bajnokok Ligája - Keddi felvonás

Köteles tizenegyest védett a Chelsea ellen, Megyeri Balázs debütált a Bajnokok Ligájában.

A NAP LEGSZEBB GÓLJA

A Dortmund-Olympiakosz meccsen mindössze egy gól született, de az szépségdíjas volt. Az egyetlen negatívum, hogy Megyeri Balázs kapujában kötött ki a labda. A találat Grosskreutz nevéhez fűződik.

Genk 1:1 Chelsea

Le a kalappal a belga csapat előtt, a két héttel ezelőtti 5:0-ás vereség után döntetlent játszottak a Kékekkel. Hiába mondják, hogy tartalékosan állt fel a Chelsea, én ezt nem nevezném annak: Cech -Ivanovic Malouda, Ashley Cole, David Luiz, Bosingwa- Romeu, Ramires, Malouda, Meireles- Torres, Anelka. Ramires találatával vezetést szerzett a londoni csapat. Csak Köteles Lászlón múlt, hogy nem kaptak lendületet ezután. Mivel kivédte David Luiz büntetőjét. A rendkívül lelkes genki közönség valósággal kiszurkolta az egyenlítő találatot, mely Vossen nevéhez fűződik. A goal.com internetes hírportál hatos osztályzatot adott Kötelesnek, míg Tőzsér Dániel 5,5-ös értékelést kapott. A legjobb osztályzat a hetes volt, amit a góllövő Vossen és Vanden Borre érdemelt ki a belga csapatból. Halkan megjegyzem, hogy Köteles is megérdemelte volna ezt, mivel döntő szerepe volt a meccs végkimenetelében.

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea dortmund köteles bajnokokligája genk grosskreutz


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr983347769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása