HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.19. 09:17 Ági07

REAKCIÓ: Bajnokok Ligája - keddi felvonás

Három forduló után egyedül a Real Madrid 100 %-os, ráadásul még gólt sem kaptak a blankók. Az Otelul Galati, a Villareal és a Dinamo Zagreb viszont még nyeretlen.

A JÁTÉKNAP LEGSZEBB GÓLJA

Vagner Love sarkazós gólpasszal hozta kihagyhatatlan helyzetbe Seydou Doumbiát, aki már 4 gólnál jár a BL-ben

 

OTELUL GALATI 0-2 MANCHESTER UNITED

Hála az internetnek és a Sky Sports-nak szinte HD minőségben volt szerencsém (vagy szerencsétlenségem) látni a meccset. A United nincs csúcsformában az utóbbi időben, de túlzás nélkül állítható, hogy tegnap mutatták a legrosszabb formájukat. Nem tudták feltörni a Galati védelmét, szinte elképzelés nélkül játszottak. Talán Nani volt az egyetlen, aki némi kreativitást csempészett a játékba. A Galati összehozozott két büntetőt, gyakorlatilag saját magát verte meg. Wayne Rooney magabiztosan értékesítette mindkét tizenegyest, ami jót tett az önbizalmának és a béka feneke alatt lévő lelkiállapotának (apja fogadási botránya, eltiltás az EB csoportmeccseiről). Vidic visszatérése nem sikerült túl jól, ugyanis (jogtalanul) piros lapot kapott és így idő előtt mehetett zuhanyozni. A Galati minden dicséretet megérdemel, nem ijedetek meg a nagynevű játékosoktól, olykor tetszetősen játszottak, csak éppen a gól hiányzott a játékukból.

3 komment

Címkék: rooney bajnokokligája trabzonspor galati manchesterunited doumbia cszkamoszkva


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr703313736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.10.19. 12:56:02

Gyönyörű találat, de számomra a játéknap gólja a Benfica találata a Basel ellen: sportgeza.hu/futball/2011/10/19/kipasszoltak_a_teljes_basel-vedelmet/

Jenkifoci 2011.10.19. 12:56:42

@deuceman: mármint az első góljuk

Ági07 2011.10.20. 16:47:47

@deuceman: Való igaz, ez is szépségdíjas találat. :-)
süti beállítások módosítása