HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.07. 13:54 Ági07

Futballpéntek - 40. hét

A hétvégén szünetelnek a nemzeti bajnokságok, mivel EB-selejtezőket játszanak ma a nemzeti válogatottak. Számunkra a legfontosabb a Finnország-Svédország találkozó. Azért akad még egy-két érdekes összecsapás: Törökország-Németország, Görögország-Horvátország, Portugália-Izland.

TÖRÖKORSZÁG-NÉMETORSZÁG, 20:30

Mindig pikáns találkozót ígér a két ország találkozója. Németországban becslések szerint kb. 2 és fél millió török él. A németek játékmestere a Holló becenévre keresztelt Mesut Özil is török származású. A török válogatottban 6 olyan játékos van, akik Németországban születtek: Hakan Balta, Omer Toprak, Mehmet Ekici, Hamit Altintop, Gokhan Tore és Tunay Torun. A Nationalelf már korábban biztosította helyét az Európa Bajnokságra. A törökök a második helyért a belgákkal vannak versenyben. Jelenleg két ponttal előzik meg őket, így egy győzelemmel jelentősen megnövekedne az esélyük a pótselejtezőre.

Tipp: 2:2

GÖRÖGORSZÁG-HORVÁTORSZÁG, 20:45

Horvátország pillanatnyilag 1 ponttal többet gyűjtött a hellén válogatottnál és vezeti az F-csoportot. Így mindkét ország számára kiemelt fontosággal bír ez a találkozó. Nagy lépést tesz a kijutás felé, aki ma este nyerni tud.

Tipp: 1:1

PORTUGÁLIA-IZLAND, 22:00

A H-jelű csoportban 3 csapat is azonos pontszámmal áll. A portugálok jobb gólkülönbségüknek köszönhetően az első pozíciót foglalják el. Izlandot kötelező legyőzniük, ha nem akarnak pótselejtezőt játszani. Az utolsó körben csoportbeli legnagyobb riválisukhoz, a dánokhoz látogatnak.

Tipp: 4:0

 

Szólj hozzá!

Címkék: horvátország görögország németország törökország portugália izland


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr503285232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása