HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.09.21. 14:26 Ági07

Filmajánló: WILL - You'll never walk alone

A film címe a főszereplő kisfiú nevét takarja. Will Brennan (Perry Eggleton) 11 éves és óriási Liverpool-drukker. Váratlanul felbukkan az apukája (Damian Lewis), aki 2 jeggyel ajándékozza meg a Bajnokok Ligája döntőre. A finálé egyik résztvevője a Liverpool, a másik a Milan, a helyszín Isztambul. Az idillt szomorú esemény árnyékolja be, Will édesapja váratlanul meghal. A kisfiú a történtek ellenére is szeretne eljutni a döntőre. Innentől kezdetét veszi egy kalandokkal teli út Isztambulba, az Atatürk Stadionba.

A filmben szerepel a Pool jelenlegi edzője Kenny Dalglish és két játékos is, Steven Gerrard és Jamie Carragher. Érdekesség, hogy a rendező egy hölgy, Ellen Perry.

Bizonyára minden focirajongó emlékszik a 2005. május 25-i (a szülinapom:) ) Bajnok Ligája döntőre. A 44. percben a Milan már 3:0-ra vezetett. Ám a Liverpool felállt a padlóról és kiegyenlített. A rendes játékidőben nem születettt döntés, így következhettek a tizenegyesek. Az idegek harcát az angolok nyerték, ezzel elhódították a Bajnokok Ligája serleget. Az egyik legemlékezetesebb BL-döntő volt. Manchester United drukkerként az etalon természetesen az 1999-es Bayern München ellni finálé.

A film bemutatójának dátuma az Egyesült Királyságban: 2011. október 21.

 

Will-előzetes:

 

 

A 2005-ös Bajnokok Ligája döntő összefoglalója:

 

 

2 komment

Címkék: liverpool will bajnokokligája damianlewis


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr823243492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.09.21. 15:06:56

Damian Lewis for prezident! :) Ez egy klasszikus road-movie lesz focival keresztezve. A legjobb mix. Nagyon várom, remélem itthon is bemutatják.

Ági07 2011.09.21. 15:22:48

@deuceman: Még nincs hír hazai bemutatóról. Amint lesz, jelzem. :)
süti beállítások módosítása