HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.09.15. 13:23 Ági07

Bajnokok Ligája - Csoportkör 2. Felvonás

Egy kis statisztika:

-         8 meccsen 15 gól született, ez 1, 875 gólátlagot jelent
-         3 piros lap oszott ki a játékvezető a találkozók során
-         A legnagyobb nézőszám a Fény Stadionjában volt a Benfica – MU találkozón: 63.822.
Benfica 1–1 Manchester United
A Manchester United egy meglehetősen felforgatott csapattal lépett pályára. Ferguson fejében már a Chelsea elleni rangadó járhatott.
 A kapuban Lindergaard állt De Gea helyett. Evans, Smalling, Fabio és Evra alkotta a hátvédsort. A széleken Park Ji Sung és Valencia szerepelt a jól bevált Ashley Young – Nani duó helyett. Fletcher, Carrick és Giggs is a kezdőtizenegyben kapott szerepet. Wayne Rooney egyedül szerepelt a csatársorban.
Megkockáztatom, hogy Lindegaard magabiztosabb volt, mint De Gea bármelyik eddigi meccsén. Evans a Vörös Ördögök legrosszabb teljesítményét nyújtotta, nagyon sokat hibázott. Fletcher játékán érződött a sok kihagyás. Carrick sem volt elég dinamikus. Park Ji-Sung pontatlan volt. A védelemben Smalling és Evra jobb teljesítménnyel rukkolt elő. Wayne Rooney nem kapott túl sok használható labdát, legtöbbször a félpályáig visszajött, hogy passzoljanak neki. Ryan Giggs csodálatos góljával és játékával kiemelkedett a mezőnyből. Nani, Hernandez és Phil Jones csereként állt be, de nem volt túl sok idejük, így nehezen lehet őket értékelni.
A Benfica előtt le a kalappal, küzdöttek, hajtottak, Cardozo gyönyörű gólt szerzett. Bár szívesen megnéztem volna, hogy mit kezdtek volna a Bolton ellen pályára lépett United-dal
A NAP BLAMÁJA - Inter 0:1 Trabzonspor
A NAP LEGSZEBB TALÁLATAI (Megnéztem az összes találatot és nem tudtam eldönteni, hogy Cardozo vagy Giggs találata volt a szebb.)

Szólj hozzá!

Címkék: inter benfica bajnokokligája trabzonspor manchesterunited ryangiggs


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr653229356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása