HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.07.03. 10:08 Ági07

Futballvasárnap - 26. hét

Az eheti futballvasárnap érdekességet az adja, hogy pályára lép ma Brazília női és a férfi válogatottja is. Előbbi a németországi világbajnokságon, utóbbi az Argentínában zajló Copa Américan.

Venezuela - Brazília (21:00, La Plata)

A négy évvel ezelőtti Copa América házigazdája és győztese csap össze egymással ma este. Egyértelműen a brazilok a meccs esélyesei, bár 2008-ban egy barátságos találkozón meglepetésre Venezuela válogatottja 2:0-ra legyőzte a brazilokat. Érdekesség, hogy a venezuelai keretben van egy magyar származású játékos (édesapja magyar, édesanyja venezuelai), akit legtöbben Miku-ként ismernek. Teljes neve azonban Nicolás Ladislao Fedor Flores és jelenleg a spanyol Getafe csatára.

Venezuela 2:0-ás győzelme 2008-ban:

Brazília - Norvégia (18:15, Wolfsburg)

A 2007-es női világbajnokság döntőjében a brazil női válogatott 2:0-ás vereséget szenvedett Németországtól. Míg Norvégia a bronzmeccsen kapott ki az amerikaiaktól. Tehát egyértelműen a női foci élmezőnyébe tartozik ez a két válogatott. A tornán az első meccsét egyaránt 1:0-ra nyerte mindkét csapat. A norvégok Egyenlítői Guineát, a brazilok Ausztráliát győzték le.

Szólj hozzá!

Címkék: norvégia venezuela brazília futballszombat nőifocivb


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr563034195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása