HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.06.11. 18:19 Ági07

Futballszombat - 23. hét

Az eheti futballszombatnak az Arany Kupa adja az apropóját. A tornán az észak-amerikai, közép-amerikai és a karibi térség nemzeti csapatai szerepelnek. Az Egyesült Államok a házigazda, Mexikó pedig a címvédő.

Kanada-Guadeloupe (szombat éjjel 0 óra, Tampa, Florida)

A C csoportban jelenleg mindkét válogatott pont nélkül áll. A kanadaiak a végső győzelemre is esélyes jenki válogatottal játszották első meccsüket, amelyen 2:0-ás vereséget szenvedtek. Guadeloupe, franciaország tengerentúli megyéje egy kiélezettebb párharcban maradt alul 3:2-re Panama nemzeti csapata ellen. Kettejük összecsapásának Kanada az esélyese, mivel magasabban jegyzett bajnokságokban szerepelnek a válogatott tagjai, mint a guadeloupe-i játékosok.

 USA - Panama (vasárnap hajnal 2 óra, Tampa, Florida)

A C csoport másik összecsapásán az egyaránt 3 ponttal rendelkező USA és Panama csap össze. Egyértelműen az Amerikai Egyesült Államok a mérkőzés esélyesei és esetleges győzelmükkel nagy lépést tennének a csoportból való továbbjutásra.

Szólj hozzá!

Címkék: usa kanada panama guadeloupe aranykupa futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr102975784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása