HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2014.06.26. 11:12 Ági07

Liebester Award-Díjat kaptam

A Liebester Award egy vándordíj, ami blogerről blogerre vándorol. Célja az oldalak népszerűsítése és természetesen egyfajta pozitív visszajelzés is. Ezúttal engem ért a megtiszteltetés.
A Mert utazni jó, utazni érdemes blog szerzőjének, Kaprinyák Nikinek köszönet a kedves gesztusért. Most pedig következzék a fő attrakció: Niki kérdéseire adott válaszaimat olvashatjátok:

adíj.png

-Miért éppen a foci? 

A foci nekem szerelem, nem lehet megmagyarázni, hogy miért ragadott magával. Számomra a meccsnézés és a labdarúgásról szóló könyvek, cikkek olvasása olyan természetes, mint az evés vagy az ivás. :)

 

Kedvenc bajnokságod/csapatod?

A hazai csapatok közül a Fradi a kedvencem, a zöld-fehérek iránti rajongás családi hagyomány nálunk.  Nyolc éves korom óta drukkolok nekik. A külföldi klubok közül a 90-es évek végén meg voltam őrülve a Juventusért.  A Vialli, Ravanelli, Baggio, Zidane, Del Piero fémjelezte zebrákért. Majd a Manchester United lopta be magát a szívembe. A legendás ’99-es BL-döntőn  már nekik drukkoltam. Azt csodálom bennük, hogy soha nem adják fel, mindig felállnak a padlóról. Képesek hihetetlen fordításokra, ez idén is így van. Emellett az állandóság, a stabilitás is szimpatikus. Sir Alex Ferguson munkája csodálatra méltó volt, több mint 26 évet ült a csapat padján és mindig képes volt a megújulásra. Kíváncsian várom, hogy Louis van Gaal miképp vezeti majd újra bajnoki címre a Vörös Ördögöket. :)

 

- Kinek drukkosz a vb-n?

Az angoloknak szurkolok már egy ideje, de ahogyan korábban, úgy most sem volt bennük sok örömöm. Két vereséggel, egy döntetlennel és egy árva ponttal repültek haza a csoportkör után. Costa Rica viszont csodálatra méltó! Az ún. halálcsoportból első helyen jutottak tovább a legjobb 16 közé. Legyőzték a kétszeres vb-győztes Uruguay-t és a négyszeres aranyérmes olaszokat is. Tiszteletre méltó a küzdeni akarásuk, drukkolok nekik, hogy minél messzebbre jussanak! 
Szeretném, ha a világbajnokságot ezúttal egy olyan válogatott nyerné, akire kevesen számítottak.

 

-Mi volt a legnagyobb bók, amit férfitól kaptál a labdarúgás vagy a blogod kapcsán kaptál?

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam már, írásban és szóban egyaránt. Talán közhelyesen hangzik, de tényleg igaz, hogy minden egyes üzenet nagyon boldoggá tesz.
De a legnagyobb élményem talán az volt, hogy a blognak köszönhetően több alkalommal is behívtak a Digi Sport csatorna reggeli műsorába.

                                                       *********************

Hogy kinek adnám tovább a díjat? Visszapasszolnám Nikinek, ugyanis az utazásról szóló blogján kívül van egy fociról szóló oldala is, amit nagyon kedvelek és rendszeresen olvasok. Ez pedig a FUTBALL ANNO! A régi idők focijáról és labdarúgóiról olvashattok érdekes történeket.

A kérdéseim Nikihez:

- Miért éppen a régi idők focijáról írsz?

- Van kedvenc régi nagy játékosod?

- A jelenlegi labdarúgók közül kinek a játékát kedveled leginkább? Van kedvenc csapatod?

- Ha egy könyvet ajánlhatnál az olvasóknak, melyik lenne az?

1 komment

Címkék: liebster award


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr986420311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.fredericks 2014.06.27. 17:29:07

Gratulálok a díjhoz, igazán megérdemled.

Ha lehetne, én megkérdezném tőle, hogy szerinte Zsengellér Gyula mesterhármast lőtt-e az 1938-as VB-n a svédek elleni elődöntőben, vagy sem? ;)
süti beállítások módosítása