HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.05.31. 11:17 Ági07

Pénteki pasi: Graziano Pellè

Koronázzuk meg a pénteket egy jóképű olasz focistával, Graziano Pellèvel, aki a holland Feyenoord játékosa. Pellè élete legjobb szezonján van túl: 29 bajnoki találkozón 27-szer volt eredményes, így nem érdemtelenül választotta meg a rottedami szaklap az év labdarúgójának. Az olasz játékos szívét honfitársunk, Varga Viktória rabolta el, akivel már közel 1 éve alkotnak egy párt.

pelléfeyenoord


A Feyenoord női drukkereinek legnagyobb örömére gyakran ünnepli mezlevétellel a góljait Graziano A Feyenoord női drukkereinek legnagyobb örömére gyakran ünnepli mezlevétellel a góljait Graziano

 

Egy győztes meccs után az öltözőben

 

Graziano Pellè és magyar barátnője a tengerparton lazítanak                         Graziano Pellè és magyar barátnője a tengerparton lazítanak

Szólj hozzá!

Címkék: feyenoord GrazianoPellè


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr186119618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása